اگر لوله منزلتون گرفته و به دنبال راه های موثر برای بازکردن آن هستید به شما پیشنهاد میکنیم که این مطلب را بخوانید، چراکه ما در این مطلب تمامی راههای مناسب را جمع آوری کردیم تا در قالب یک مقاله آن را مطالعه کنید.
در زیر ما چند مورد از روش های لوله بازکنی را برای شما شرح میدهیم تا با استفاده از آن بتوانید مشکل لوله گرفته خود را حل کنید.
از این روش برای گرفتگی های خفیف و سطحی استفاده میشود. منظور از لوله بازکنی دستی، استفاده از یک تلمبه است. به این صورت که اول قسمت پلاستیکی تلمبه را بر روی دهانه لوله قرار میدهید. این قسمت را طوری بر روی دهانه لوله قرار دهید که کاملا آن را بپوشاند و هوا راه خروجی به بیرون نداشته باشد. برای اینکه تلمبه بهتر به لوله بچسبد میتوانید مقداری پارافین به دور لبه پلاستیکی آن بمالید و مقداری هم آب بر روی سینک روشویی بریزید. حالا دسته تلمبه را محکم به سمت پایین فشار بدین و اینکار را چندین مرتبه انجام دهید، طی انجام اینکار هوای داخل پمپ تلمبه به سمت لوله حرکت میکنه و باعث میشه که مواد زائد حرکت کنند.
زمانیکه گرفتگی لوله شما سطحی است بهتره که از تلمبه استفاده کنید. چون اینکار بهتر از استفاده از مواد شیمیایی تاثیر میذاره. توجه داشته باشید که در طول تلنبه زدن هوا به زیر آن نفوذ نکند. بعد از اینکه لوله باز شد مقداری آب درون لوله بریزید تا مواد زائدی که در داخل لوله هستند، دوباره موجب گرفتگی لوله نشوند و به داخل چاه بروند.
یکی از گزینه های دیگری که برای گرفتگی های سطحی مناسب است، استفاده از مواد لوله بازکنی شیمیایی است. سرعت تاثیر این مواد خیلی سریع نیست، به همین دلیل پس از ریختن محلول در داخل لوله باید کمی صبر کنید تا لوله باز شود. بعد از آن حتما مقداری آب در داخل لوله بریزید تا محلول در داخل لوله باقی نماند چرا که باقی ماندن آن سبب خوردگی و از بین رفتن لوله میشود.
یکی از نکات ایمنی که باید در این حالت رعایت کنید این است که بعد از ریختن محلول در داخل لوله، صورت خود را به داخل لوله نزدیک نکنید تا گازهایی که از آن متصاعد میشود با صورت شما برخورد نکند.
یکی از نکات ایمنی دیگر هم این است که قبل از خرید محلول شیمیایی مورد نظر خود دقت کنید که متناسب با نیاز شما باشد، زیرا بعضی از این مواد برای باز کردن لوله های سینک ظرفشویی مناسب است و بعضی دیگر برای باز کردن لوله های فاضلاب حمام و دستشویی استفاده میشود. علاوه بر این، حتما قبل از استفاده از محصول راهنما و دستورالعمل استفاده آن را به دقت بخوانید.
به پودر لوله بازکن چنته گفته میشود، برای استفاده از این پودر باید آن را در داخل لوله خشک بریزید و پس از گذشت چند دقیقه در داخل لوله آب بریزید.
از این روش برای رفع گرفتگی هایی استفاده میشه که ناشی از جمع شدن خاک و مواد جامد است. نحوه کار این دستگاه به این صورت است که با تلمبه زدن، هوا در داخل دستگاه فشرده میشود و با قرار دادن دهانه دستگاه بر روی دهانه لوله و آزاد کردن اهرم دستگاه این هوای فشرده شده وارد لوله میشود و با فشار خود مواد زائد را جا به جا میکند. اگر با بار اولی که از این روش استفاده کردید لوله باز نشد اینکار را چندین بار امتحان کنید تا لوله باز شود.
اگر تمامی روش های بالا را امتحان کردید اما باز هم لوله شما باز نشد باید از روش دیگری به نام فنر لوله بازکنی استفاده کنید. از فنر لوله بازکنی برای باز کردن لوله هایی استفاده میشود که گرفتگی آنها سخت است.
ما دو نوع فنر لوله باز کنی داریم یکی دستی و یکی برقی، و تفاوتی هم که این دو نوع باهم دارند در سرعت حرکت آنهاست. فنر لوله بازکنی یک وسیله ای شبیه به دریل است و از یک موتور و یک فنر تشکیل شده است. فنر این دستگاه قابل انعطاف است و زمانیکه ان را در داخل لوله قرار میدهیم میتواند در داخل خمیدگی های لوله خم شود و حرکت کند.
ابتدا دستگاه را روشن کنید و فنر لوله باز کن را به آرامی در داخل لوله قرار دادید تا به قسمت گرفتگی های لوله برسد. انقدر این کار را ادامه دهید تا خاک و مواد جامدی که در داخل لوله قرار گرفته اند و باعث گرفتگی آن شده است، حرکت کنند و به سمت چاه بروند.
در هنگام استفاده از فنر دقت کنید که در زمان چرخش از داخل لوله خارج نشود. در این مورد اگر تجربه استفاده از دستگاه را ندارین پیشنهاد میکنیم که از افراد فنی و کاربلد کمک بگیرید.
ما در این مطلب سعی کردیم که روش هایی ساده و کاربردی را برای شما توضیح دهیم تا با استفاده از آن همه افراد بتوانند مشکلات لوله های گرفته خود را برطرف کنند. البته دقت داشته باشید که در روش های گفته شده آنهایی که نیاز به استفاده ابزارهای حرفه ای دارند را خودتان انجام ندهید و برای آنها از افراد حرفه ای و آموزش دیده کمک بگیرید.
درباره این سایت